Haberler

"part of your drive"

23 10-2023

Yeni Fabrikamız

24 02-2022

ISO 9001:2015 BELGELENDİRMESİ

ENDO olarak sektörde öncü olmaya devam ediyoruz!
Müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetlerde kendimizi daha da geliştirmek adına kalite yönetim sistemi belgelendirme denetiminden başarıyla geçerek ISO 9001 belgemizi aldık. 
Emeği geçen ekibimize teşekkürler!
 

24 09-2018

ENDO ENDÜSTRİYEL ARTIK OTOMASYON GRUBU ÜRÜNLERDE DE MÜŞTERİLERİNE ÜRÜN VE HİZMET VERİYOR

Sektörün lideri, teknolojiyi ve pazarı yakından takip eden Endo Endüstriyel, müşterilerine sunduğu ürün ve hizmeti geliştirerek otomasyon ürünleri ile de  destek verebilmek için yine sektörün en iyilerinden olan Autonics ile anlaştı. Ege Bölge ana bayisi olarak sektöre çeşitli otomasyon ürünleri ile de hizmet vermeye başladı.

Güney Kore'nin lider otomasyon çözümleri sağlayıcısı Autonics, Dünya çapında pazarlanan çok çeşitli otomasyon ürünleri geliştiriyor ve üretiyor. Temel ürünleri; çeşitli sensörler, kontrolörler, hareket cihazları, step motorlar,  ölçüm cihazları, lazer markalama sistemleri, bağlantı ekipmanları gibi zengin ürün gamına sahiptir. Autonics ürünleri çeşitli endüstriyel uygulamalarda mühendisler tarafından güvenilen ve benimsenen teknolojidir, otomasyon cihazlarında yaygın olarak kullanılmaktadır.

Endo Endüstriyel olarak sizlere bu değerli marka ile de hizmet verebileceğimizi duyurmaktan sevinç duyarız.

Ege Bölgesi bayisi olarak lütfen bizimle iletişime geçiniz: http://www.endo.com.tr/tr/urunlerimiz/otomasyon/Autonics / satis@endo.com.tr

 

19 07-2018

8.000.000 ' cu başarı

Distribütör olduğumuz NABTESCO PRECISION firması geçtiğimiz cuma günü 8.000.000 ' cu redüktörü üretildiğini bildirmekten memnuniyet duyuyor.

02 07-2018

ENDO 'da Oryantasyon Eğitimi

Oryantasyon programımızla işe yeni başlayan çalışanların  işlerini ve ekip arkadaşlarını daha kısa sürede tanımaları ve uyum sürecini “ENDO”’yu hissederek geçirmeleri hedeflenmektedir.

ENDO’da işe başlayan çalışanların oryantasyon programına katılımı ile kurumun bir parçası olgusu amaçlanmaktadır. Oryantasyon programı İnsan Kaynaklarının ve ilgili birimlerin süreç ve yapımız hakkında bilgilendirme ile tamamlanır.

03 06-2016

ENDO 10. Yılını Kutluyor


Türkiye'nin sektöründe yenilikçi ve öncü markası ENDO Endüstriyel, kuruluşunun 10. yılında yeni binasında misafirlerini ağırladı.

ENDO Ailesi olarak, gerçekleştirilen organizasyonda hem 10. yılımızı hem de büyük emekler sonucunda ortaya çıkarılan yeni binamızın açılışını kutladık. 
Bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarımıza, iş ortaklarımıza, müşterilerimize ve tedarikçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.